To Move Your Body in Rijswijk

To Move Your Body: Trainingen | Massages | Personal trainer | Afvallen

Over To Move Your Body

To Move Your Body valt onder de rubriek sportschool uit Rijswijk.

Welkom bij To Move Your Body!

Bij To Move Your Body kunt u terecht voor verschillende soorten trainingen, massages, personal trainer en om af te vallen.

Niet alleen wanneer uw kennis van trainingsleer ontbreekt is een personal trainer de oplossing. Veel mensen beginnen vol enthousiasme maar vallen na een aantal maanden weer terug in hun oude inactieve levenspatroon. Een personal trainer is een uitstekende aanvulling wanneer u een afwisselende, professioneel begeleide cardiotraining wil hebben of wanneer u een innovatief samengestelde krachttraining wil volgen. Een personal trainer coacht en helpt u waar uw doorzettingsvermogen of sportieve kennis het opgeeft!

Bij To Move Your Body kunt u ook terecht voor verschillende soorten massages:

- Ontspanningsmassage. - Sportmassage. - Stoelmassage. - Hotstone massage.

Tijdens het intakegesprek komen zaken als uw sportieve achtergrond, fysieke klachten, doelen, wensen en leefstijl aan de orde. Afhankelijk van uw doelen en wensen zal de personal trainer tijdens de intake ook een aantal metingen verrichten om zo een beeld te krijgen van uw fysieke gesteldheid.

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

To Move Your Body uit de rubriek sportschool uit Rijswijk is gevestigd aan de Laan van Hoornwijck 29B in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50416799.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij To Move Your Body zijn o.a. :