Schoonheidssalon Vera van Dalen in Rijswjik

Bij ; schoonheidsbehandelingen en schoonheidsproducten.

Over Schoonheidssalon Vera van Dalen

Schoonheidssalon Vera van Dalen valt onder de rubriek schoonheidssalon in Rijswijk.

Schoonheidssalon Vera van Dalen biedt als schoonheidsspecialiste diverse schoonheidsbehandelingen en schoonheidsproducten aan.

De behandelingen die Schoonheidssalon Vera van Dalen u kan aanbieden zijn: Basis schoonheidsbehandelingen, aromabehandelingen, collageenbehandelingen, corrective- cosmetics minilift behandeling, ontharen, verven en manicure behandelingen.

Verwenbehandeling voor vrouwen:

Elk jaar wordt er op 29 mei een verwenbehandeling aangeboden door Schoonheidssalon Vera van Dalen. Dit wordt door stichting Viva la Donna georganiseerd. Deze dag is voor vrouwen met kanker om eens lekker te ontspannen.

Behandelingen en tarieven:

U treft op de website van Schoonheidssalon Vera van Dalen een uitgebreide prijslijst aan, u ziet welke behandeling wat kost. Zo weet u altijd van de voren waar u aan toe bent. Een combinatie van behandelingen is ook mogelijk, vraagt u eens naar de mogelijkheden bij Schoonheidssalon Vera van Dalen.

Schoonheidssalon Vera van Dalen biedt ook diverse schoonheidsproducten aan, deze schoonheidsproducten zijn van de volgende merken: Webecos, Dr. R.A. Eckstein en Corrective Cosmetics MiniLift®. Uitgebreide informatie over de producten en de merken ziet u terug op de website. Alle schoonheidsproducten die Schoonheidssalon Vera van Dalen aanbiedt zijn van hoge kwaliteit.

Meer informatie over de behandelingen en meer treft u aan op http://www.schoonheidssalonveravandalen.com. Wilt u een afspraak maken of heeft u toevallig een vraag? Neemt u dan direct contact op met Schoonheidssalon Vera van Dalen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Vera van Dalen uit de rubriek schoonheidssalon uit Rijswijk is gevestigd aan de Dr. Poelslaan 36 in Rijswjik. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3937458.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Vera van Dalen zijn o.a. :