OpslagXL in Rijswijk

Opslag-XL: beveiligde opslagruimtes en winterstalling

Over OpslagXL

OpslagXL valt onder de rubriek opslag in Rijswijk.

Bent u op zoek naar een beveiligde opslagruimte of winterstalling voor uw inboedel, motor, scooter, fiets of quad? Dan bent u bij Opslag-XL aan het juiste adres!

Voor €150,- kunt u uw voertuig voor 6 maanden beveiligd neerzetten bij Opslag-XL. Onze stallingen en opslagruimtes zijn klasse 3 beveiligd met sensoren, camera's en een alarmsysteem.

U heeft altijd onbeperkt toegang tot uw stalling of ruimte met een medewerker van 6:00 tot 22:45 uur. U heeft bij ons de mogelijkheid om de accu te laden met een druppellader. Tijdens een verhuizing of verbouwing kunt u gebruik maken van onze opslagruimtes om uw inboedel neer te zetten. U kunt uw ruimte elke week opnieuw opzeggen, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is.

Wij maken ook gebruik van onze handyman die u graag van dienst is met af- en aankoppelen van elektrische apparaten, monteren en demonteren van keukens, kasten, lampen, bedden vloeren, ophangen van schilderijen en klokken en verplaatsen van archief

Bent u geïnteresseerd in het huren van kantoorruimte, opslagruimte, garagebox winterstalling of onze handyman? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Voor meer informatie kunt u op ons website terecht of ons telefonisch bereiken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OpslagXL uit de rubriek opslag uit Rijswijk is gevestigd aan de Polakweg 17 in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-4140160.

Diensten en producten voor opslag

Trefwoorden die horen bij OpslagXL zijn o.a. :