Leijgraaff&Leijgraaff organisatie service en catering in Rijswijk

Leijgraaff & Leijgraaff is een cateringservice dat al jaren garant staat voor het organiseren van succesvolle feestjes en partijen.

Over Leijgraaff&Leijgraaff organisatie service en catering

Leijgraaff&Leijgraaff organisatie service en catering valt onder de rubriek catering uit Rijswijk.

Wij van Leijgraaff & Leijgraaff Organisatie, Service & Catering zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de catering op feestjes. Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor uw ontbijt- en lunchservice op locatie. Leijgraaff & Leijgraaff is een bedrijf dat al drie generaties lang door de familie Leijgraaff beheert wordt.

- Organisatie & Service

Stel u geeft een verjaardagsfeestje, u gaat trouwen of er is een jubileum. Dan heeft u toch helemaal geen behoefte aan het organiseren daarvan. De stress die daarvan aan vooraf gaat, kan een slechte invloed op úw feestje. U kunt dit hele gebeuren uit handen geven en aan ons geven. Wij werken geheel op uw persoonlijke wensen en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Uw wens is onze uitdaging. Qua hapjes kunt u bij ons uit een uitgebreide lijst kiezen. Als u daar behoefte aan heeft kunnen we ook met warme hapjes aankomen. Onze amuses zijn in de loop van de jaren erg in de smaak gevallen. Wij raden u zeker aan om naar dit aanbod te kijken. U kunt dit via onze contactpagina op onze website verkrijgen.

Ontbijtservice: Aangaande het ontbijt kunt u bij ons uit drie opties kiezen:

- Ontbijt to go: Simpel ontbijtje met verse producten en warme broodjes. - Ontbijt to enjoy: Een uitgebreider ontbijtje, met heerlijke warme verwennerijen, waarvoor u even moet gaan zitten. - Ontbijt op maat: U weet wat u wilt en geeft dat aan ons door. Wij zorgen ervoor dat het op de afgesproken tijd voor u klaarstaat.

Lunchservice:

Ook beschikken wij over een lunchservice die ervoor zorgt dat u de rest van de middag weer met een volle buik kan voortzetten. Voor de lunch heeft u vijf opties:

- Lunch to go: Een simpel broodje tegen een aantrekkelijke prijs. - Lunch to please: Verrassende creaties en combinaties uit de keuken. - Lunch to fire up: Een pittige, warme lunch. - Lunch op maat: Uw eigen lunch samenstellen - Lunch op stap: Wij maken een picknickmand voor uw klaar. Laat dit wel op tijd weten.

Dit pakket heeft eventueel ook een 'Energizer'. Dit is een korte activiteit die ervoor zorgt dat u zich kunt focussen op rest van de middag.

Dinerservice:

In de avond staan wij natuurlijk ook voor u klaar. Een etentje voor twee of een diner voor een hele groep. Laat dit maar aan ons over. Eventueel kunnen wij bij een grote groep een buffet zorgen.

Mocht het nou mooi weer zijn dan kunt u bij ons ook een barbecue service huren. U kunt kiezen uit twee barbecue pakketten. Optie een houdt een eenvoudig pakket in dat voor iedere gast hetzelfde is. Optie twee is een uitgebreider pakket met meer keuze voor u en de gasten.

Voor verdere informatie en reviews van vorige gasten kunt u terecht op onze website. Voor vragen bent u daar natuurlijk ook op het goede adres.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leijgraaff&Leijgraaff organisatie service en catering uit de rubriek catering uit Rijswijk is gevestigd aan de Verrijn stuartlaan 14 in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52054665.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Leijgraaff&Leijgraaff organisatie service en catering zijn o.a. :