Kinga's Vegan Beauty in Rijswijk

Kinga's Vegan Beauty: Waar ambacht, kennis, spiritualiteit en passie bij elkaar komen.

Over Kinga's Vegan Beauty

Kinga's Vegan Beauty valt onder de rubriek schoonheidssalon in Rijswijk.

Het gezicht achter Kinga's Vegan Beauty is Kinga Parajdi. Kinga is een holistisch schoonheidstherapeut, organic skincare en aromatherapie specialist en een universal contour wrap specialist. U kunt bij Kinga's Vegan Beauty terecht voor vegan en biologische gezichtsbehandelingen.

Hieronder ziet u een overzicht van de behandelingen, diensten en producten die Kinga's Vegan Beauty u kan aanbieden. Via de shop kunt u ook gemakkelijk zelf producten bestellen.

- Kinga's vegan beauty: Bioptron licht therapie, diamond peel (microdermabrasie), bindweefselmassage voor het gelaat, aromasense behandeling en aromaclean behandeling.

Tijdens de behandelingen maakt Kinga uitsluitend gebruik van 100% natuur, bio en vegan producten. De producten worden voor de behandeling zelf door Kinga gemaakt en samengesteld. Geen chemische toevoegingen, alles is altijd op natuurlijke basis.

Holistic healing & coaching: NLP lifecoaching, access bars voor kinderen en de acces bars voor volwassenen.

Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kinga's Vegan Beauty uit de rubriek schoonheidssalon uit Rijswijk is gevestigd aan de Kerklaan 82 in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22511109.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Kinga's Vegan Beauty zijn o.a. :