Duurzame Balans in Rijswijk

LIFECOACH IN RIJSWIJK

Over Duurzame Balans

Duurzame Balans valt onder de rubriek coaching in Rijswijk.

Hoe beleef jij de dag? Ben je gelukkig, tevreden en zie je de toekomst met vertrouwen tegemoet? Zijn er misschien wat obstakels op je pad waar je tegenaan blijft lopen? Of zit je vast in je huidige bestaan en wil je er heel graag een oplossing voor. Wil je doelen bereiken en weet je al dat je jezelf beperkt? Of is het andersom, je weet niet wat je kan bereiken? Als coach kan ik je hierbij helpen.

WAAROM KIEZEN VOOR DUURZAME BALANS? - Een investering voor het leven - Zorg op maat met resultaat - Continue doorontwikkeling - Ruim 30 jaar ervaring

Welkom bij De Lifecoach van Rijswijk en omgeving. Ik ben Jeroen Woltering.

De beleving van een goede kwaliteit van leven hangt nauw samen met de balans waarin je verkeert en de mate waarin je deze balans weet te behouden. Wanneer je in balans bent, zal je een hogere kwaliteit van jouw leven ervaren. In mijn trainingen wordt daarom veel aandacht besteedt aan het creƫren en herstellen van balans.

Het duurzame deel gaat over de brede toepasbaarheid over wat je allemaal leert. De antwoorden die tijdens de trainingen vindt de vindt zijn ook toepasbaar op andere hulpvragen die bij jou leven. Ook zal je in de toekomst vaardiger zijn in de omgang met nieuwe vraagstukken. Het doel is dus jou die vaardigheden aan te reiken waar je voor de rest van je leven wat aan hebt en het langdurig behouden van jouw balans.

Elke training of begeleiding is gericht op leren van herbruikbare vaardigheden. Door bredere toepassing van deze vaardigheden zal je op termijn een hogere zelf-effectiviteit beleven. Een hogere zelfeffectiviteit leidt tot hogere zelfwaardering en meer zelfvertrouwen.

Het begeleidingsplan wordt samen met jou afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met de tussentijdse evaluaties kan je zelf vaststellen dat de training ook echt bijdraagt aan jouw doelen. Begeleiding op academisch denkniveau is mogelijk.

Binnen Duurzame Balans investeer ik meer dan 40 procent van de tijd in studie en ontwikkeling. De vakkennis wordt vertaald naar pragmatische methoden die via training en begeleiding jou direct ten goede komen.

Als uw coach binnen Duurzame Balans beschik ik over ruim 30 jaar werkervaring in uiteenlopende operationele en management rollen, waarbij de rol van coach sterk was vertegenwoordigd.

GEEF ZELF STURING AAN DE KWALITEIT VAN JOUW LEVEN!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Duurzame Balans uit de rubriek coaching uit Rijswijk is gevestigd aan de Generaal Spoorlaan 333 in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34024460.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Duurzame Balans zijn o.a. :

Nieuws van Duurzame Balans in Rijswijk

Een nieuwe website!

Een nieuwe website!

In het derde jaar van haar bestaan heeft Duurzame Balans een nieuwe website.