De Regenboog uitvaartbegeleiding in Schipluiden

De Regenboog uitvaartbegeleiding: Vanuit het hart met oog voor detail.

Over De Regenboog uitvaartbegeleiding

De Regenboog uitvaartbegeleiding valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Rijswijk.

Al 12 jaar realiseert De Regenboog uitvaartbegeleiding uitvaarten op een manier zoals u als familie dit wenst, in de geest van de overleden dierbare. Ook wanneer de wensen wellicht anders zijn dan het gangbare.

De gezichten achter De Regenboog uitvaartbegeleiding zijn John van Kleef en Margret van Kleef-van Winden. Beide willen zij er graag zijn voor mensen die te maken krijgen met verlies en afscheid moeten nemen van een dierbare. De Regenboog uitvaartbegeleiding staat zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Een uitvaart is niet alleen een afsluiting maar ook een nieuw begin zonder de ander. Het is voor de familie belangrijk om met een goed gevoel achterom te kunnen kijken, omdat het leven verder gaat. De Regenboog uitvaartbegeleiding helpt u om de uitvaart goed te regelen maar biedt ook nazorg.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan De Regenboog uitvaartbegeleiding? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Regenboog uitvaartbegeleiding uit de rubriek uitvaartverzorging uit Rijswijk is gevestigd aan de Agnes Croesinklaan 11 in Schipluiden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12822222.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij De Regenboog uitvaartbegeleiding zijn o.a. :