Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Online Training Bouwen aan zelfvertrouwen

Hoe versterk jij het zelfvertrouwen van je kind? De meeste ouders laten waardering blijken aan hun kind door een compliment uit te spreken wanneer ze iets geweldigs hebben gedaan.

Niets mis mee en natuurlijk zal je kind dat waarderen.

Maar net als de meeste mensen is een compliment van mama of papa, hoe lief bedoeld, niet voldoende om vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Zelfvertrouwen ervaar jij en je kind namelijk op de het moment dat je helemaal uitgaat van je eigen sterke kanten.

Zelfvertrouwen voel je aan de binnenkant, de waardering komt vanuit jezelf. Hoe bouw je samen aan stevige basis? Hoe geef je kinderen zelfvertrouwen?

Met behulp van het online programma: Bouwen aan Zelfvertrouwen versterk je het zelfvertrouwen van kinderen

In deze online cursus heb ik de de vijf beste bouwstenen verzameld en helemaal uitgewerkt. Hierdoor kan jij ze helemaal op jouw eigen manier, op jouw moment samen met je kind uitvoeren.

Stap voor stap leg ik de bouwstenen uit door middel van duidelijke video’s en toelichting. Op zo’n manier dat het kinderen aanspreekt en dat jullie als ouder(s) praktische handvatten en tips krijgen.

Iedere module bevat een bouwsteen. Je krijgt achtergrondinformatie en leert precies wat effectief is en waar de valkuilen liggen. Zo heb je als ouder(s) alle handvatten in handen om je kind te helpen het onzekere gevoel de baas te worden.

De kinderen vinden de oefeningen plezierig en uitdagend. In de video’s motiveer en stimuleer ik je kind om aan de slag te gaan. Zo stimuleer ik je kind om in actie te komen. De nadruk ligt op doen. Doordat het gevoel aan de binnenkant verandert, verandert het onzekere gedrag van je kind. Jij staat met de juiste handvatten als ouder ook stevig naast je kind.

Het programma Bouwen aan Zelfvertrouwen geeft je alle tools om zelfvertrouwen te versterken. Jij zult je kind steeds verder zien groeien en zien dat het steviger in de wereld staat.

https://jeugdenkinderpraktijkrota.nl/programma/

Profiteren van: Online Training Bouwen aan zelfvertrouwen?

Bedrijf : Jeugd- en Kinderpraktijk Rota
Contactpersoon : Sander Kooijman
Telefoonnummer : 06-18398533
E-mail adres : info@jeugdenkinderpraktijkrota.nl
Geldig tot : 8-10-2022

Reageren op deze aanbieding in Rijswijk